Karate club Kachi NINOVE is twaalf provinciale kampioenen rijker en wint de Supercup van Oost-Vlaanderen

C21

Editiepajot_ninove_karate_club_kachi_foto_ingezonden
ingezonden foto

Op 20 oktober stond het provinciale karate kampioenschap alle stijlen op het programma. Karate club Kachi uit Ninove behaalde maar liefst 26 podiumplaatsen, waaronder 12 titels. De karateclub behaalde ook de 1ste plaats voor de felbegeerde Supercup of de beste karateclub van Oost Vlaanderen.

Bijna elke deelnemer van Kc Kachi heeft een podium behaald op dit kampioenschap, waar er een record aantal deelnemers deelnamen van alle karateclubs van Oost-Vlaanderen.
Hoofdtrainer De Nil Jurgen is heel trots op alle deelnemers. Dit is enkel realiseerbaar door de goede sfeer van alle leden van de club. Deze leden zijn opgeklommen tot 120 personen.
Familie De Nil behaalden 10 podiumplaatsen op het kampioenschap. Jurgen behaalde de Provinciale titel bij de senioren Dan (zwarte gordels) graden Kata en werd Vice kampioen in Kumite en Kata ploeg +16j. Oudste dochter Lana werd Provinciaal kampioen in Kata, Kumite en Kata ploeg -14j, jongste dochter Kyara Vice kampioen in Kata en kumite en behaalde een 3de plaats bij Kata ploeg -14j. Echtgenote Irina behaalde op haar eerste kampioenschap een 3de plaats in Kata ploeg +16j door de ervaren ploegen zoals oa. Gent te verslaan.
Dit jaar volgen nog 3 wedstrijden waaronder de Beker van Oostkamp (internationaal tornooi), opnieuw zal de club deelnemen om deze Supercup te winnen. Volgend jaar zal de club het Provinciaal kampioenschap inrichten in Ninove. Waar ze de organisatie zelf in handen nemen en terug de Supercup willen winnen voor de 5de maal.
De reden van dit succes ligt ook aan de jeugdwerking van de club, men kan aan karate beginnen vanaf 4 jaar.
Indien er interesse is in de club kan men altijd hun contact persoon bereiken: jurgen.de.nil@telenet.be  of hun website www.karateclubkachi.be  sfeerfoto’s van hun activiteiten kan men bekijken op hun facebookpagina’s.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...