Voorstelling vtbKultuur NINOVE

C21

Voorstelling vtbKultuur NINOVE

Editiepajotninove_vtbkultuur_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajotninove_vtbkultuur_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 

vtbKultuur is een vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur. Samen met vrijwilligers, leden en deelnemers willen we de eigen cultuur en andere culturen verkennen, exploreren en actief beleven. In de lokale afdelingen organiseren vrijwilligers over heel Vlaanderen een waaier van activiteiten. Onze droom is cultuur in al zijn vormen voor iedereen toegankelijk maken. Geen enkel idee is te gek, cultuur met een Knipoog.

vtbKultuur Ninove
De afdeling vtbKultuur Ninove is in april 2013 van start gegaan en heeft een vaste kern van 8 bestuursleden. Al van in het begin was voor het voor iedereen duidelijk dat immens veel mogelijkheden zijn op cultureel vlak in Ninove zelf. Alleen zien we het niet altijd of vergeten we welke pareltjes er in Ninove zijn. Al snel groeide het idee om een reeks over Levend Erfgoed te maken. Bij erfgoed denkt iedereen automatisch aan gebouwen maar niet aan de verhalen van mensen en de mensen zelf. vtbKultuur Ninove wil in samenwerking met Ninof TV mensen centraal zetten. We hopen op een boeiende reeks met echte Ninovieters die voor vele mensen al gekend en voor andere na de vertelavonden gekend zullen worden.
Voor 2014 staan er naast Levend erfgoed een wiskeyproeving, de knipoogDag in Brugge, een quiz, culturele wandelingen en andere boeiende activiteiten op de planning.
Meer informatie vind je op de www.vtbkultuur.be/Ninove  of abonneer je op de nieuwsbrief via ninove@vtbkultuur.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief