NINOVE – Grote Kerstmarkt

C21

NINOVE – Grote Kerstmarkt

Editiepajot_ninove_kerstmarkt_den_belleman_groepsfoto_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_ninove_kerstmarkt_ingezonden_foto
Foto's © Jacky Delcour
 

Derde grote Kerstmarkt langsheen de Denderkaai op Rechteroever. Zaterdag 21 en zondag 22 december organiseert Café De Belleman zijn derde kerstmarkt met aangepaste animatie en winterkermis.

Zaterdag 21 december opening door de belleman, optreden van “Brass 4U, hun repertoire bestaat hoofdzakelijk uit traditionele meezingers. Bij de feestliefhebbers ook wel gekend onder de naam "foute muziek". Wij geven er nog een persoonlijk tintje aan wat meteen een goede bodem is voor een stevige ambiance. Op de avond live optreden van “Reggy Country Dance”. We kan men zich ook nog volop opwarmen op de Kerstmarkt op de Ninoofse rechteroever. Hubert Symoens, de uitbater van het café Den Belleman, organiseert er immers voor de derde maal de Kerstmarkt op de Denderkaai.
Zondag 22 december vanaf 14uur. kerstmarkt met aangepaste animatie & winterkermis, om 16.00 uur met live optreden van Wendy Davis & Mister John. Ook de kerstman zal er aanwezig zijn. 
‘Ik wilde al langer iets doen rond de Kerstperiode in onze wijk. Alleen was het evenwel moeilijk te verwezenlijken. Gelukkig kreeg ik hulp van een pak vrienden, onder andere van de brandweer. Daarom besloten we voor de derde maal een Kerstmarkt te organiseren. We timmerden zelf tien chalets in elkaar. Die chalets zullen ook dit jaar weer opgesteld staan. Maar we voorzien ook enkele tenten om stands te plaatsen en onze bezoekers op te vangen', vertelt Hubert. De Kerstmarkt richt zich vooral op geschenken. ‘Cadeaus in alle geuren en vormen. Tot bloemsierkunst toe. Ideaal voor wie nog enkele geschenken moet zoeken voor de eindejaarsdagen. Bij ons dus geen overvloed aan jeneverkramen. Wel bieden we artisanale Kerstbieren van streekbrouwerijen aan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief