NINOVE On Ice vanaf 13 december

C21

NINOVE On Ice vanaf 13 december

Editiepajot_ninove_on_ice_foto_jacky_delcour
ingezonden foto
 

De vzw Maspoe organiseert haar tweede editie van Ninove On Ice. De piste zal even groot zijn als tijdens de eerste editie, maar de overkapping is dit jaar groter, om zo de schaatsers beter te beschermen tegen regenweer. Ook zal men dit jaar volledig rond de ijspiste kunnen stappen. Het grote publiek kan er terecht van 13 december tot en met 5 januari.

Openingsuren: De ijspiste gaat open om 10u en sluit in de week (zondag, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) om 21u. Op vrijdag en zaterdag sluit de ijspiste om 22u. De chalets blijven daarna nog één uurtje open.
Opgelet: de ijspiste is 2 keer afgehuurd door een bedrijf. Dan is het niet mogelijk om vrij te komen schaatsen. KBC On Ice - donderdag 19/12/2013 van 19u tot 21u. Belfius On Ice - zondag 22/12/2013 van 16u tot 19u.
Er is tal van animatie tijdens de 3 weken: Show Kevin Van Der Perren, Komst van de Kerstman, Een recreatief ijshockeytornooi, wedstrijd voor de snelste man/vrouw van Ninove, Ijsgewenning voor Kids elke zondagmorgen en Disco-schaatsen elke vrijdagavond.
Prijzen
Schaatsen + huren van schaatsen: 6 euro
Schaatsen met eigen schaatsen: 5 euro
Schaatsen in groep > 10 personen: 5 euro
Schaatsen kopen + onbeperkt schaatsen: 70 euro
Voor meer informatie www.maspoe.be/ninoveonice
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2013
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief