NINOVE - Megawash wordt: “Wash ’n Go”

C21

NINOVE - Megawash wordt: “Wash ’n Go”

Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go1--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go2--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go3--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go4--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go5--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-wash-_n-go6--ninove-20012014
foto © Jacky Delcour
 

Wij gingen zaterdag een kijkje nemen en het was aanschuiven. We konden het hele proces via de computer volgen. Wash ’n Go- Ninove pakt gedurende het hele jaar uit met verschillende acties zoals - Happy Hour : Iedere werkdag van 8u30 tot 9u30 en van 17u tot 18u krijg je 2 € korting op je wasprogramma, 

- Happy Dinsdag Waspas : Iedere dinsdag tussen 10 en 14u kan je de wagen wassen aan 6€

- 1+1 = Valentijn : de week van Valentijn krijg je een bon om de wagen van je geliefde te wassen

- de klanten die niet kunnen deelnemen aan deze acties kunnen één keer per maand 2€ korting gebruiken op een wasbeurt (vrij te kiezen).

In augustus 2013 werden de werken gestart om de 17 jaar oude selfcarwash te Ninove, gelegen op de Brakelsesteenweg 114, te vernieuwen en uit te breiden. Op het 3300m² grote perceel staat nu een fonkelnieuw waspark. Dit bestaat uit 6 wasboxen en een wastunnel van meer dan 40 meter lang.

De wastunnel is “state of the art technology”.  Wash ‘n Go ging in zee met de grootste Duitse carwash leverancier, die samenwerkt met alle automerken en beschikt over het prestigieuze VDA label. Elke wagen wordt door de machine ingelezen en vervolgens passen de borstels zich aan in functie van de wagen in kwestie.

Wash ’n Go investeerde tevens in uniek wasmateriaal nl. Softecs. Dit is het enige materiaal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het geen schade toebrengt aan de lak van de wagen. De Duitse ADAC en Nederlandse BOVAG hebben aangetoond dat de wagen na 300 wasbeurten geen afwrijfsporen vertoont en dat de lak duurzaam glanzend blijft. Dit is de reden waarom Softecs gebruikt wordt in de testomgeving van de autofabrikanten.

Wash ’n Go heeft daarenboven een wereldprimeur voor de carwash te Ninove m.n. “de roar”.  Deze hoge debietboog werd ontwikkeld door Nederlandse specialisten in watertechniek. Iedere wagen krijgt als het ware 4 badkuipen water over zich heen – dit is ruim 700 liter water. Dit geeft een uniek zwembadeffect en is een bijzondere ervaring voor de bezoeker maar het zorgt er tevens voor dat alle vuildeeltjes van de wagen gespoeld worden. Niet voor niets vermelden wij bij de ingang van de wastunnel het volgende: “WAARSCHUWING, DEZE WASSTRAAT SPUIT UW AUTO AF MET GROTE HOEVEELHEDEN WATER ONDER HOGE DRUK, RAMEN EN DEUREN GESLOTEN HOUDEN, VERDRINKINGSGEVAAR!”

De nieuwste technologie werd toegepast om te voldoen aan de strenge milieunormen. Een wasbeurt in de tunnel verbruikt slechts 40 liter vers water – het overige water wordt gerecycleerd dankzij het waterzuiveringstation. Was ’n Go heeft een ondergrondse reserve van 175.000 liter aan water dat verbonden is met een rioleringsstelsel van bijna 3 km lang.

De crash is geopend 6 dagen op 7 - iedere werkdag van 8u30 tot 18u en zaterdag van 9 tot 18u. De selfcarwash is 7/7 open van 7u tot 22u. Dan doven we alle lichten en sluiten de poorten zich automatisch. Wash ’n Go is gevestigd aan de  Brakelsesteenweg 114 te ninove.

Wash ’n Go is een carwash onderneming van Edgard Swysen. Hij richtte 8 jaar geleden Wash ’n Go op in Dilbeek.  Dit waspark is gevestigd op de Ninoofsesteenweg (naast Bio planet).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 sep 2024

archief