NINOVE - De nieuwe Stadsprins officieel voorgesteld tijdens de ‘Nienofske Oberbajern Bierfiëesten’

C21

NINOVE - De nieuwe Stadsprins officieel voorgesteld tijdens de ‘Nienofske Oberbajern Bierfiëesten’

Editiepajot-affiche-carnaval-ninove-21022014
ingezonden foto

Op zaterdag 22 februari 2014 wordt de nieuwe Stadsprins officieel voorgesteld tijdens de ‘Nienofske Oberbajern Bierfiëesten’ in de fabriekshal Cloë, Merellaan 46 in Ninove. In afwachting van de opvolger van Prins Moor staat er ons alweer een avond vol ambiance te wachten…

Verwacht je zoals elk jaar aan een grote verrassing, want zelfs de FBI, CSI, NSA of de Ninofske Brigade weet niet wie het zal worden! Er is ook geen enkele politicus op de hoogte want anders hadden we al een smsje gekregen. Verkleed je niet in een doedelzak want het is in ‘Oberbayern’-stijl te doen! Ein prosit, weet je wel.

Op zondag 23 februari 2014, mag je vanaf 13u30 weer naar Cloë afzakken want dan is er het jaarlijkse ‘Feest der senioren’ in aanwezigheid van de nieuwe Prins Carnaval. Natuurlijk worden ook de Prins en Prinses der Senioren verkozen. Je kunt je altijd inschrijven, maar je moet afkomstig zijn van groot Ninove en minimum de leeftijd van 55 jaar bereikt hebben. Verwacht je aan een namiddag vol dansgelegenheid en ambiance met leuke muziek van Ricky’s Band and Nicky Jones!

Tot dan! En alvast een dikke proost op het nieuw prinselijke bloed in onze mooie stad!

Luister hier naar Wettelkes Meziek: http://listen.radionomy.com/wettelkesmusic.m3u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief