NINOVE - Senioren Prins & Prinses “Freddy Beeckmans en Micheline Hautman”

C21 Css

NINOVE - Senioren Prins & Prinses “Freddy Beeckmans en Micheline Hautman”

Editiepajot-jacky-delcour-senioren-prins-en-prinses-25022014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-senioren-prins-en-prinses1-25022014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-senioren-prins-en-prinses2-25022014
foto © Jacky Delcour
 

Heel wat emoties op zondagnamiddag, 23 februari, in de fabriekshal van Cloë bij de bekendmaking van de Prins en Prinses der Senioren. Met 16 kandidaten, acht mannen en acht vrouwen, namen deel aan de quiz en het spelletje Hoger Lager. De uitslag van deze twee proeven zou beslissen wie Seniorenprins en Seniorenprinses 2014 werd.

Na het dankwoord van een opvallend heel erg tevreden schepen Mark Torrekens, vroeg Peter De Meyer (voorzitter van de stedelijke feestcommissie) kersvers Prins Presti, de aanwezige leden van het schepencollege, de leden van het carnavalscomité en alle kandidaten op het podium.

Op zaterdag 8 maart weten we wie samen met Prins Presti, Seniorenprins Freddy Beeckmans en Seniorenprinses Micheline Hautman op de prinsenwagen van NKKV Spasjezot zal mogen staan. Dan is het kindercarnaval. Voor de 51ste keer zal de Ninoofse jeugd door het stadscentrum trekken en zich nadien in de Ninoofse sporthal uitleven tijdens een spetterende namiddag met ‘De Bende’. Na afloop ervan kennen we ook de kinderprins en kinderprinses 2014. Alle info op www.riddersindewortelorde.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief