Ninove- De nieuwe Stadsprins “Presti” neemt voortaan de macht over

C21 Css

Ninove- De nieuwe Stadsprins “Presti” neemt voortaan de macht over

Editiepajot-jacky-delcour-ninove-machtsoverdracht-02032014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-ninove-machtsoverdracht2-02032014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-ninove-machtsoverdracht1-02032014
 

Zaterdag was er de machtsoverdracht in Ninove. Burgemeester Casteur moest zijn macht voor de periode van anderhalve week afstaan aan de kersverse prins carnaval Presti.

Zaterdag 8 maart: kindercarnaval - verkiezing kinderprins en kinderprinses. Voor de 51ste keer zal de Ninoofse jeugd zich kunnen uitleven tijdens een spetterende namiddag ter gelegenheid van kindercarnaval. Deze keer hebben de Ridders "De Bende" kunnen strikken om de namiddagshow in de sporthal te animeren. Inschrijving in CC De Plomblom van 12 uur tot 13.30 uur. Daarna vorming van de stoet en vertrek naar de sporthal. Kindershow van 14.30 uur tot 16.30 uur. Aansluitend bekendmaking van de Kinderprins en Kinderprinses.

PARKEERVERBOD- De opbouw van de kermis start op donderdag 6 maart vanaf 12 u op het Twijndersplein en vanaf 18 u op de Graanmarkt in Ninove. Er is dan ook een parkeerverbod van kracht op beide pleinen terwijl autoverkeer van dan af ook niet meer toegelaten is op de Graanmarkt.

45 ATTRACTIES - De kermis opent op zaterdag 8 maart en blijft opgesteld tot en met dinsdagnamiddag 11 maart op de pleinen in de Ninoofse binnenstad.

Dit jaar zakken niet minder dan 45 attracties af aar Ninove om deel te nemen aan de carnavalfoor.

Carnavalsrestaurant - Ook carnavalisten en feestneuzen moeten eten. Daarom houdt Hubert Symoens, de uitbater van het café Den Belleman op de Denderkaai, vast aan een intussen goede traditie. Van zondagmiddag tot en met maandagavond organiseert Hubert weer zijn carnavalsrestaurant in het café. “De leden van de groepen, de bezoekers van de stoet en iedereen die mee komt vieren, is op zondag 9 en maandag 10 maart van harte welkom om een hapje te komen eten. Op die manier kan men de inwendige mens wat versterken.” Het restaurant is open van zondagmiddag 12 u tot maandagavond 22 u.

Luister hier naar Wettelkes Meziek: http://listen.radionomy.com/wettelkesmusic.m3u

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief