NINOVE - Internationale Vrouwendag bij Gamma te MEERBEKE

C21 Css

NINOVE - Internationale Vrouwendag bij Gamma te MEERBEKE

Editiepajot-ingezonden-foto-gamma-03032014
ingezonden foto

Op 8 maart viert Gamma Internationale Vrouwendag. De doe-het-zelf zaak zal op die dag een initiatief lanceren waarmee zij vluchthuizen voor vrouwen steunt. Daarnaast laat Gamma die dag ook het Pimp&Go team los op 10 verschillende winkels, om er vrouwen (én mannen) van leuke DIY ideeën en tips te voorzien.

Gamma steunt CAW Vlaanderen - Gamma voert op 8 maart een actie ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag om het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk een hart onder de riem te steken. Dit is een centrum dat bijzondere aandacht heeft voor kwetsbare bevolkingsgroepen in Vlaanderen, waaronder vrouwen.

Bas, Gamma’s befaamde en ervaren handyman, zal samen met zijn klusteam enkele verouderde studio’s van CAW De Kempen opknappen. Het gaat over studio’s waar vluchtvrouwen (en hun kinderen) die geconfronteerd worden met intrafamiliaal geweld kunnen intrekken na een periode van acute opvang. Eens hun situatie stabieler is geworden krijgen zij in deze studio’s de nodige ademruimte en de mogelijkheid om hun leven terug in eigen handen te nemen.

«Voor deze actie van Gamma werd Studiopvang uitgekozen, een werking van CAW De Kempen. Gamma zal de opvangstudio's een erg welkome opfrisbeurt geven, dankzij de nodige verf- en kluskarweien.» Zegt Patrick Jansen, teamverantwoordelijke thuislozenwerkingen Noorderkempen.

Op 8 maart zullen in alle Gammawinkels urnes te vinden zijn waar mensen Gammaplus kortingsbonnen in kunnen doneren om vluchthuizen voor vrouwen in Vlaanderen te steunen. Gamma zal haar meest ervaren klusteam renovatiewerken laten uitvoeren bij CAW De Kempen, ter waarde van het dubbele van het ingezamelde bedrag.

Pimp&Go - Uiteraard wil Gamma op Internationale Vrouwendag ook de vrouwelijke (en mannelijke) klanten verwennen. In 10 Gammawinkels zullen demonstraties gegeven worden door leden van het Pimp&Go team. Dit team, dat bestaat uit enkele enthousiaste creatievelingen die gebeten zijn door verbouwen en decoreren, geeft op die speciale dag de knutselmicrobe graag door aan de klanten van Gamma.

«Wij merken dat een groot deel van ons cliënteel vrouwen zijn, die veel decoratiewerken zelf doen. Wij willen hen (en de mannen !) leuke tips en tricks cadeau doen om met heel weinig geld en eenvoudige materialen, de mooiste en meest creatieve spullen voor in huis te maken.» zegt Werner Van Gansbeke, marketing manager van Gamma België.

Het Gamma Pimp&Go team zal op 8 maart van 13u tot 17u aanwezig zijn in de Gammawinkels in Overijse, Londerzeel, Machelen, Aalst, Meerbeke, Lier, Genk, Turnhout, Roeselare en Schelle. Op die dag is er ook 20% korting, voor iedereen.

Praktisch: De leden van het Pimp&Go Team zullen op 8 maart van 13u tot 17u aanwezig zijn op de locatie: Meerbeke: Halsesteenweg 39, 9402 MEERBEKE-NINOVE

Over CAW - Het CAW – of Centrum voor Algemeen Welzijnswerk- zet zich in om het welzijn van burgers te versterken, met een bijzondere aandacht voor kwetsbare bevolkingsgroepen. In het CAW kan iedereen terecht met elke vraag. Ze hebben expertise in huis over heel veel verschillende thema’s. Jong en oud, met welke vraag ook, is welkom. De Studio-opvang van CAW De Kempen biedt vluchtvrouwen en hun kinderen (die geconfronteerd werden met intrafamiliaal geweld) opvang in een vervolgstadium, zodat zij de nodige ademruimte krijgen om hun leven te herorganiseren. www.cawdekempen.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief