NINOVE - N-VA fractieleider Joost Arents kandidaat bij de verkiezingen in mei

C21 Css

NINOVE - N-VA fractieleider Joost Arents kandidaat bij de verkiezingen in mei

Editiepajot-ingezonden-foto-joost-arents-07032014
ingezonden foto

N-VA fractieleider en Ninovieter Joost Arents werd door de N-VA partijraad bevestigd als kandidaat voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Joost zal vanop de 17e plaats meedingen naar de gunst van de Ninoofse en Oost-Vlaamse kiezer.

Joost Arents (55) woont op de Polderbaan in Ninove samen met zijn vriendin Annabel. Als bedrijfsleider ondervindt hij dagelijks de gevolgen van het falend economisch beleid en onzeker ondernemersklimaat van de regering Di Rupo. Daarom kiest hij ook zeer bewust voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers om bij een goed persoonlijk resultaat, op dat niveau mee het verschil te maken met zijn ervaring als ondernemer.

In de vrije tijd die hem nog rest naast zijn lokaal politiek engagement, probeert Joost een accordeon te temmen. Ook zijn liefde voor sport borrelt af en toe nog eens op, zijn loopschoenen en zijn koersfiets houden hem in een goede conditie.

De 17e stek die aan Joost werd toegekend is verre van een "beschermde plaats". We maken ons echter sterk dat we met de volle steun van het ganse bestuur, voor een goede persoonlijke score van Joost en van de N-VA in het algemeen, kunnen zorgen en zo een deftige vertegenwoordiging vanuit Ninove in de Kamer kunnen krijgen. Een goede score in onze stad moet er mee voor zorgen dat we de Verandering Voor Vooruitgang ook effectief kunnen realiseren. Wij rekenen hierbij op de steun van al de Ninovieters en Oost-Vlamingen

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief