NINOVE – Denderwindeke Concert ‘Between The Moon & Arkansas’

NINOVE – Denderwindeke Concert ‘Between The Moon & Arkansas’

Editiepajot-affiche-_between-the-moon-_-arkansas_-1042014
Ingezonden foto
 
Editiepajot-jacky-delcour-_between-the-moon-_-arkansas_1-1042014
foto © Jacky Delcour
 

Brassband Dender Brass uit Idegem, stelt u graag zijn 2de jaarconcert Between The Moon & Arkansas voor. Dit jaar zal het concert niet plaatsvinden in hun thuisbasis Geraardsbergen maar in de parochiezaal van Denderwindeke, beter bekend als Trefpunt Winnik.  Het wordt een USA inspired concert; zowel de gebrachte muziek als de aanwezige foodstands zullen een amerikaans tintje hebben. De brassband nam recentelijk ook deel aan de provinciale subsidietornooien Oost-Vlaanderen en zal ook de hiervoor ingestudeerde werken: The Dark Side of the Moon en Arkansas uitvoeren. Solowerk hoort u van Dimitri Hugo op cornet, Suzy Claessens op xylofoon en Emmanuel Reynaerts op trombone.

Dender Brass is een brassband in Engelse formatie en is ontstaan in de zomer van 2012 onder impuls van een aantal brassbandfanaten.  Een brassband is een orkestvorm met uitsluitend koperen blaasinstrumenten en een percussiesectie en wordt gekenmerkt door een strikte bezetting. Dender Brass staat onder leiding van Joeri Van Hove, leraar koper en freelance trompettist.

Dit concert vindt plaats op zaterdag 19/4/14 om 20u in de Parochiezaal van Denderwindeke, Bokkendries 9.

Kaarten kosten 10 € in VVK en 12 € ADK, Kinderen -12 jaar vergezeld van betalende volwassene: GRATIS. Studenten (op vertoon van studentenkaart): 5 € VVK, 6 € ADK

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief