NINOVE - opleiding Eerste Hulp van het Rode-Kruis

NINOVE - opleiding Eerste Hulp van het Rode-Kruis

Editiepajot-jacky-delcour-ehbo-cursus-20042014
foto © Jacky Delcour
 

Altijd iemand in de buurt die kan helpen - Wie snel kan optreden na een ongeval, voorkomt vaak erger. Eerste hulp verlenen is makkelijker dan je denkt want met kleine, eenvoudige handelingen kun je al veel doen. Een brandwonde afkoelen onder de kraan, een bloeding onder controle houden met een drukverband... Het Rode Kruis wil het je graag leren. Zo is er altijd iemand in de buurt die hulp kan bieden als er iets gebeurt.

Opleidingen zijn er voor iedereen

Eerste hulp… poepsimpel! In de cursussen eerste hulp leer je hoe je verschillende letsels en aandoeningen verzorgt. Van een kleine schaafwonde tot een ernstige bloeding, van een breuk tot een wervelletsel. Door veel te oefenen raak je vertrouwd met het proces van eerstehulpverlening en merk je dat het helemaal niet zo moeilijk is. Voor wie geen volledige cursus kan volgen, zijn er kortere themalessen.

Preventie van ongevallen - Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom zijn er onze opleidingen rond preventie van ongevallen met kleine kinderen en senioren. Je leert hoe je door allerlei maatregelen ongevallen in huis, rusthuis of serviceflat kan vermijden.

Rode Kruis-Ninove start met een nieuwe opleiding Eerste Hulp op dinsdag 13 mei 2014 en eindigt op vrijdag 06 juni 2014. De lessen zijn telkens op dinsdag en vrijdag van 19.45 -22.00

In de lokalen van het Rode Kruis-Ninove, Paul De Montplein 10 (1ste verdieping), 9400 Ninove

Inschrijven is verplicht en kan bij de afd. verantwoordelijke vorming op het nummer 0476 48 60 12 of via mail naar  pascalroobaert@hotmail.com    

Neem ook eens een kijkje op onze website www.ninove.rodekruis.be of volg Rode Kruis- Ninove op facebook.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief