NINOVE - Ridders in de Wortelorde

C21

NINOVE - Ridders in de Wortelorde

Editiepajot-ingezonden-ridders-in-de-wortelorde-27042014
ingezonden

De Ridders in de Wortelorde laten opnieuw van zich horen! Op zaterdag 3 mei kan u samen met hen het nuttige met het aangename combineren en genieten van een spetterende avond "Knight-night in Style". Plaats van het gebeuren: Trefpunt De Linde in Meerbeke. Deuren open om 21u, aanvang 22u. Zet de dansschoenen alvast klaar want twee Ninoofse bands zullen er het beste van zichzelf geven terwijl u geniet van de sfeer en uiteraard de daarbij horende natjes en droogjes!

Met "The Big LeBandski" wordt de avond ingezet. Deze Ninoofse 20-koppige swingband onder leiding van Bruno Beeckmans, biedt aan: overbekende swingklassiekers van o.a. Glenn Miller, Tommy Dorsey en Frank Sinatra. Aangevuld met muziek van Harry Connick jr. en Michael Bublé is het volop genieten van het optreden.

"Où sont les Moustaches" sluit de avond af. Dit soms wel zeer besnord trio uit Ninove brengt in tegenstelling tot The Big LeBandski hedendaagse covers naar ieders meug.

De volledige opbrengst is ten voordele van Kindercarnaval Ninove, u allen bekend als zijnde "de grootste Kindercarnaval van 't land"! 

Onder het motto "Als de kindjes slapen mogen de grote mensen al eens de bloemetjes buitenzetten." verwelkomen de Ridders in de Wortelorde u die avond heel graag op hun alom gekende hartelijke doch onvoorspelbare wijze!

Kaarten verkrijgbaar aan 6 euro: "Den Drippel", "Culture Pub-Café" en " Time-Out-cafetaria sporthal Ninove".

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief