NINOVE - Basisschool De Kameleon verhuist

C21

NINOVE - Basisschool De Kameleon verhuist

Editiepajot-jacky-delcour-kameleon-nieuwe-gebouw1-16052014
foto © Jacky Delcour
 
Editiepajot-jacky-delcour-kameleon-nieuwe-gebouw2-16052014
foto © Jacky Delcour
Editiepajot-jacky-delcour-kameleon-nieuwe-gebouw-026a-16052014
foto © Jacky Delcour
 

Basisschool de Kameleon verhuist komend schooljaar van het gebouw in de Kaaistraat naar een nieuwbouw in de Dreefstraat. Als herinnering aan het gebouw, dat grotendeels wordt gesloopt, werd er een fotoboek samengesteld met 31 foto's van het oude gebouw en wat historiek.

Naar de KAAI - Een artistiek fotoboek over het schoolgebouw langs de Dender. ‘Ons schoolgebouw langsheen de Dender zullen wij weldra verlaten om onze intrek te nemen in het nieuwe aan de Dreefstraat. Hoewel het oude gebouw nog heel wat charme uitstraalt, is de kans dat het op termijn volledig verdwijnt reëel. Toch vinden wij dat we een herinnering voor onze kinderen moeten bewaren. Daarom maakten we een fotoboek: “naar de Kaai”. Het bevat ruim 30 foto’s. We bieden iedereen de kans om dit boek te kopen. Dit kan door gepast geld mee te brengen naar school. Uw gegevens worden dan opgenomen op de bestellijst. Bestellen kan tot en met 27 juni 2014’ , vertelt ons directeur Heinz De Paepe.

Het kleine boek (18 cm x 18 cm) kost € 29. Het grote boek (25 cm x 20 cm) kost € 49.

Tijdens de zomervakantie worden de bestelde boeken gedrukt. Afhalen kan vanaf eind augustus/begin september op school. Tevens kan het fotoboek dagelijks op school worden ingekeken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief