Nieuwe parkeertarieven in NINOVE: op 1 juni eindigt de overgangsperiode

C21

Nieuwe parkeertarieven in NINOVE: op 1 juni eindigt de overgangsperiode

Editiepajot-parkeren-ninove-29052014
Parkeertarieven Ninove
 

Vanaf 1 mei 2014 gelden er in Ninove nieuwe parkeertarieven. Het stadsbestuur voorzag tussen mei en juni echter in een overgangsregeling gedurende dewelke er enkel in de bestaande betalende en blauwe zones, en nog niet in de nieuwe, retributies uitgeschreven werden. De bewoners in de nieuwe blauwe parkeerzones hadden hierdoor een extra maand de tijd om zich een bewonerskaart aan te schaffen.

Op 1 juni 2014 eindigt deze overgangsperiode. Wie vanaf dan niet of onvoldoende parkeergeld betaalt, riskeert een boete en dit in alle zones waar betalend parkeren geldt of waar men de parkeerschijf moet plaatsen.

Gratis parkeren
Gratis parkeren kan nog altijd op de Mallaardparking, de parking tegenover het Twijnsterplein en aan het station. Aan het station kan je dan eventueel gratis een blue-bike ontlenen om je zo naar het centrum van de stad te begeven (zie www.blue-bike.be/ninove). Een parkeertijd van 15 minuten moet ook niet worden betaald.
Meer info?
Meer informatie over het parkeerbeleid, de verschillende zones en tarieven vind je op www.ninove.be en in de Parkingshop. Ook voor bewonersparkeerkaarten moet je in de parkingshop zijn. Zij zijn open op dinsdag van 10.00-18.00 en op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00-18.00: Burchtstraat 25, 9400 Ninove, 054 50 23 55, ninove@parkeren.be of www.parkeren.be.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 jul 2024
Marc Colpaert | 17 jul 2024

archief