Wegen- en rioleringswerken Geraardsbergsesteenweg en Waalhovestraat ASPELARE

C21

Wegen- en rioleringswerken Geraardsbergsesteenweg en Waalhovestraat ASPELARE

Wegenwerken

Sedert een aantal weken wordt er gewerkt aan de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare. De riolering tussen de Schoolstraat en de Waalhovestraat is bijna volledig aangelegd. In een volgende fase starten de werken aan het kruispunt Waalhovestraat en het kruispunt Cyriel Prieëlstraat.

 

Timing

 

Vanaf 16 juni is de doorgang van en naar de Waalhovestraat via de Geraardsbergsesteenweg niet meer mogelijk. De Waalhovestraat zal bereikbaar blijven via de Koffiestraat, Bertstraat en Keienberg. Om het verkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen is er een uitwijkstrook voorzien in de Keienberg. Deze versperring zal duren tot eind juni.

Vanaf 30 juni zal het kruispunt aan de Cyriel Prieëlstraat worden opgebroken. Vanaf dit moment is er enkel nog doorgaand verkeer mogelijk riching Sint-Antelinks. Vanuit Sint-Antelinks naar Aspelare zal de omleiding via de Knotwilgen-, Waag- en Plekkerstraat gevolgd moeten worden. Om het verkeer hier zo vlot mogelijk te laten verlopen zullen Knotwilgen- en Waagstraat tijdelijk worden omgevormd tot een éénrichtingsstraat richting Aspelare. Voor voetgangers en fietsers blijft dubbelrichting gelden.

Einde van de werken gepland op 18 juli (bij gunstige weersomstandigheden).

 

Meer info

 

Heb je nog vragen over de uitvoering van dit project, dan kan je alle werkdagen tussen 8 uur en 19 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800 16 603.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief