NINOVE - Feest van de Vlaamse gemeenschap wordt swingend afgesloten tijdens Parkconcerten!

C21

NINOVE - Feest van de Vlaamse gemeenschap wordt swingend afgesloten tijdens Parkconcerten!

000_2442
Foto: © Jimmy Godaert
 

Funny Key kreeg de eer om de vijfde editie van onze parkconcerten af te trappen.Deze muziekgroep ontstond binnen Schoonderhage en brengt naast gekende klassiekers uit het rock-repertoire ook eigen composities. Schoonderhage is een vereniging die opvang biedt aan volwassen mensen met een handicap. Binnen het dagbestedingsprogramma wordt in aanbod voorzien van ambachtelijke, artisanale, huishoudelijke, agrarische en artistieke bezigheden. Muziek en zelf muziek maken is hierbij een wezenlijk onderdeel en zo ontstond uiteindelijk de muziekgroep. Bij het optreden van Funny Key zorgde de aanstekelijke spontaniteit van de muzikanten er voor dat de toehoorders na een beetje verbazing al vrij vlug meegenomen werden in enthousiasme en ambiance!

Hierna is het de beurt aan Radio Belgique. Ze klinken misschien eerder als een groep die beter op 21 juli was geprogrammeerd, maar met hun diepe en breedgaande roots en invloeden van the beatles en Jeff Buckley, waren ze perfect om het eerste parkconcert verder op gang te krijgen.
Na deze lokale bands was het, dankzij de steun van Stad Ninove, tijd voor Bar Sanseveria om met hun Nederlandstalige charme-repertoire het feest van de Vlaamse gemeenschap écht in te zetten. Romantiek, klein en groot verdriet, ambiance, … bij Bar Sanseveria vond men het allemaal in één charmante verpakking. De perfecte groep dus om gezellig te luisteren, heerlijk te swingen of luidkeels mee te zingen.
Het feest van de Vlaamse gemeenschap werd uiteindelijk swingend afgesloten met 2 uur durende disco muziek van Smooth Flavour .Dit zeskoppig disco concept bracht op authentieke wijze de klassiekers van weleer, met swingende medleys van the Bee Gees, The Jacksons, Kool & The Gang, ...maar ook recentere hits zoals Get Lucky, Happy, ...
 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief