NINOVE -Voorstelling van De Donderdagen in kader Vlaamse feestweek

C21

NINOVE -Voorstelling van De Donderdagen in kader Vlaamse feestweek

Dsc_0284
Foto: © Jimmy Godaert
 

De Donderdagen’ zijn uitgegroeid tot een van de zomertoppers van Ninove. Never change a winning team, dus blijft de basisregel wat hij al tien jaar is: elke donderdag van juli en augustus presenteert de stad een straat- of circustheatervoorstelling, in de regel om 20 uur op de Graanmarkt.

De organisatiehad  Cie Balltazar geprogrammeerd, maar het gezelschap heeft alle zomervoorstellingen geannuleerd wegens een ernstige blessure van acteur Hans Vanwynsberghe. Al gauw werd een noemenswaardige vervanger gevonden. Met Circlou presenteren De Donderdagen een supersub à la Dries Mertens. 

Het straattheater van Circlou en de muziek van De Valse Teefjes werd gebundeld tot een totaalprogramma in het kader van de Vlaamse Feestweek. De Valse Teefjes zijn een twintigtal kleurrijke madammen met veel noten op hun zang. Ze zingen bekende songs in een verrassend dialectkleedje: van het Gents via het Aalsters over het Brussels naar het Oostends tot het Kempisch om te landen in het Zeveneeks. ‘Konteverkiert!’ is een meeslepende en ondeugende show met een theatrale flair.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief