NINOVE - Pol&Freddy kleurt De Donderdagen zwartgeelrood

C21

NINOVE - Pol&Freddy kleurt De Donderdagen zwartgeelrood

Cirquedemocratique-foto2
Ingezonden foto

Vorige donderdag lieten Bert & Fred van Circlou het publiek vliegen en springen, ondanks het miezerweer. Deze week belanden De Donderdagen in politiek woelwater...

Voor zijn voorstelling “Le cirque démocratique de la Belgique" liet het gezelschap Pol&Freddy zich inspireren door de vorming van een nieuwe regering in België tussen 13 juni 2010 en 6 december 2011, die uitmondde in het wereldrecord “langste regeringsonderhandeling”. Je mag dan ook de hele voorstelling zelf regisseren en manipuleren. Wil je de spelers zien tapdansen met telloren of wens je dat ze in een zwembad duiken met skibotten aan hun vliezen? Jij kiest, op volstrekt democratische wijze uiteraard, en Pol&Freddy danst naar je pijpen.
 
Pol&Freddy is eigenlijk een trio. Bram Dobbelaere, Sander De Cuyper en Gab Bondewel – namen als een klok in het straattheaterwereldje - verdienen ook hun strepen bij Woesh, Shake That en Cie EaEo. Met de festivalhit “Le cirque démocratique de la Belgique” maken ze een cabaretvoorstelling “over de grenzen van de democratie en de dictatoriale neigingen van de meerderheid”. Een voorstelling in het zwartroodgeel van de Rode Duivels die begint en eindigt met de Brabançonne: voor de Nationale Feestdag moet je dit jaar in Ninove zijn.
 
“Le cirque démocratique de la Belgique” van Pol&Freddy gat door om 17 juli om 20 uur op de Graanmarkt van Ninove. De voorstelling is gratis!
Bij regenweer gaat de voorstelling door in cc De Plomblom
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief