GERAARDSBERGEN / NINOVE - Karateclub Kachi opent een nieuwe club in De Gavers

C21

GERAARDSBERGEN / NINOVE - Karateclub Kachi opent een nieuwe club in De Gavers

1375902_10151955804849344_2098520978_n
Ingezonden foto
 

Bij de start van het nieuwe sportseizoen 2014-2015 staat  karateclub Kachi voor heel wat nieuwe uitdagingen.  De club die tot nog toe hoofdzakelijk in Ninove trainde zal vanaf de 2e week van September ook te vinden zijn in het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen.

Wekelijks zal er op deze locatie 2 maal getraind kunnen worden, namelijk op maandag & woensdag.  In Ninove zelf word een 3e trainingsdag toegevoegd zodat leden die dit wensen tot 5 maal per week kunnen trainen of voor zichzelf kunnen bepalen op welke dagen zij oefenen.  

Uniek hierbij is de kids-afdeling waar kleuters van 4 tem 6 jaar via sport en spel worden voorbereid om later deel te nemen aan de jeugd-en volwassentrainingen.  De club maakt zich sterk door dit te ondersteunen met 7 vaste, door BLOSO opgeleide trainers en door het feit dat deze groep 2 maal per week kan trainen.  Binnen de club zelf kan men terugvallen op een 10-tal jaar ervaring met het werken en begeleiden van deze groep, gezien de club dit als eerste binnen de karatefederatie heeft aangeboden.  

In zijn geheel beschikt de club over 7 trainers, allen met heel wat jaartjes ervaring in zowel competitief als recreatief karate.  Dit maakt dat je als karateka (beoefenaar van het karate) vlot kan doorgroeien en voor jezelf je eigen persoonlijke doelstellingen kan bepalen : competitie doen, recreatief bezig zijn, gezinshobby, op een gezonde manier sport beoefenen, enz… 

De club heeft al heel wat Provinciale, Belgische, Europese en zelfs Wereldtittels. Naast de trainingen heeft de club ook een eigen 18-koppig organisatieteam dat instaat voor alle nevenactiviteiten gaande van het organiseren van een gaststage tem het voor de deur staand provinciaal kampioenschap  op 19 Oktober 2014 waarbij de beste wedstrijdkarateka’s van Oost-Vlaanderen zich met elkaar zullen meten.

Voor meer inlichtingen en/of inschrijvingen kan je steeds terecht bij hoofdtrainer De Nil Jurgen, jurgen.de.nil@telenet.be, GSM: 0474/88.25.58. De eerste 3 trainingen zijn volledig gratis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief