Ronde Tafel NINOVE organiseert voor de 2de keer een eendenrace op de Dender

C21

Ronde Tafel NINOVE organiseert voor de 2de keer een eendenrace op de Dender

Editiepajot_ingezonden_duckrace_ninove_10112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_duckrace_ninove1_10112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_duckrace_ninove2_10112014
ingezonden
 
Editiepajot_ingezonden_duckrace_ninove3_10112014
ingezonden
 

Het concept was eenvoudig. Naar aanloop van die dag werden eendjes verkocht via verschillende kanalen (verkooppunten, events, ...).

De eendjes werden op zondag 21 september omstreeks 16u gelijktijdig te water gelaten op de Dender waarna ze stroomafwaarts, ongeveer 100 meter, aan de finish worden verwacht. De eigenaars van de eerste 3 eendjes die over de eindstreep kwamen vielen in de prijzen!

 

De winnaars van de 2de Ronde Tafel Duck Race zijn:

  • 1ste prijs: Duck n°:1055 - Peggy Penne uit Aspelare, zij wint een Opel Adam geschonken i.s.m. Garage Opel Central Ninove
  • 2de prijs: Duck n°:1279 - Filip Van Kerckhove uit Pollare, hij wint een reischeque t.w.v. € 500 geschonken door Special Travel Ninove
  • 3de prijs: Duck n°: 942 - Nancy Van den Bossche uit Ninove, zij wint een geschenkbon van Stad Ninove t.w.v. € 125

Terzelfdertijd was er ook een wedstrijd onder de sponsors, één van hen kon een cheque winnen ter waarde van 2.500 euro die ze mochten spenderen aan een goed doel.

Winnaar was Schilderwerken Langhendries Bart Molenstraat 5 uit Vollezele.

Een reactie hieronder:
Op zondag 21 september namen wij als sponsor voor de eerste keer deel aan de Duck Race te Ninove. Nooit gedacht dat ons eendje als eerst over de streep ging komen! 


Er stond ons dan ook een grote verrassing te wachten toen bleek dat wij een cheque van 2.500 euro mochten schenken aan een goed doel. De beslissing was snel gevallen; wij wilden dit bedrag schenken aan het KID fonds van het UZ Leuven, onder leiding van professor Isabelle Meyts.

 

Het fonds heeft tot doel het bevorderen, ondersteunen en verbeteren van de kennis en behandeling van primaire immuundeficiëntie.

 

De keuze was evident aangezien mijn echtgenote haar petekind Warre een aangeboren afwijking heeft in de werking van zijn immuun- en afweersysteem. Hierdoor ben je veel vatbaarder voor infecties maar ook voor bepaalde soorten kanker, wat hem is overkomen. Hij heeft beiden en dit is zeer zeldzaam, er zijn slechts 2 gevallen gekend in België, waarvan hij één is. Omdat deze aandoening zeldzaam is staat het onderzoek en de behandeling nog in zijn kinderschoenen. Daarom willen wij het fonds een duwtje in de rug geven met deze bijdrage.

 

Indien U dit fonds wenst te steunen, dan kan dit via een gift op IBAN-rekeningnummer  BE45 7340 1941 7789, BIC-code: KREDBEBB van de KU Leuven met vermelding "voor EBD-MCIM01-O2010".

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2014
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 17 dec 2022

archief