De NINOOFSE Narrengilde met “Geluksnar”.

C21

De NINOOFSE Narrengilde met “Geluksnar”.

10411734_587559434700859_6060025659451247664_n
Ingezonden foto

VZW De Ninoofse Narrengilde start vanaf 2015 met de uitreiking van de “Geluksnar”.  Narren brengen vreugde, blijdschap en plezier.  Vandaag uiteraard anders dan pakweg 200 jaar geleden... daarom willen zij op een hedendaagse manier iemand gelukkig maken bij de start van het nieuwe jaar !!!

Wie ?
Ben je Ninovieter of minstens 10 jaar woonachtig in Ninove?
Ken je iemand of ben je zelf afgelopen jaar slachtoffer geworden van ongelooflijke pech, heb je daar foto's van, een persartikel of getuigen ?Ben je niet vergoed door een verzekering of andere instantie ? Dan zit je goed en ben je kandidaat.
Wat ?
De Geluksnar is enerzijds een trofee, anderzijds een geldprijs. De geldprijs omvat waardebonnen/geschenkbonnen aangekocht via het Stadsbestuur van Ninove ter waarde van 1000 € op deze manier wensen wij ook de plaatselijke handelaars te bedanken voor hun steun.
 De trofee is een beeld, uiteraard met een link naar de Narren, gemaakt door De Caluwé Peter. Het jaartal van uitreiking zal hierop vermeld staan en het kunstwerk is een uniek stuk en jaarlijks anders.
Hoe ?
Kandidaten kunnen hun verhaal met de eventuele bewijzen opsturen via mail naar degeluksnar@gmail.com voor 30 november 2014.
Enkel getuigenissen die op dit mailadres aankomen worden aangenomen. het verhaal wordt later bekendgemaakt.
Wie beslist hierover ?
Alle leden van VZW De Ninoofse Narrengilde.
Bekendmaking ?
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op de binnenkoer van het stadhuis van Ninove in januari 2015, gevolgd door uitreiking van het beeldje en de waardecheques door de heer burgemeester en het bestuur van De Narren.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 29 jan 2023

archief