NINOVE - Campagne "Gas - Elektriciteit: durf vergelijken!"

C21

NINOVE - Campagne "Gas - Elektriciteit: durf vergelijken!"

Durf

Voor energie en meer bepaald voor gas en elektriciteit is het niet altijd eenvoudig om de beste leverancier of de juiste tariefformule te kiezen. De stad wil je helpen en organiseren voor de 2e keer de campagne "Gas – Elektriciteit: durf vergelijken!". Dit in samenwerking met het Ministerie van Economie.

Hoe?
Kom op dinsdag 25 november 2014 naar gemeenteraadzaal in het stadhuis van Ninove (Centrumlaan 100) en breng jouw laatste afrekening van elektriciteit en/of aardgas mee. Vier mensen zullen tussen 9 - 12 uur en 14 – 17 uur constant aanwezig zijn om te helpen om de elektriciteits- en gasleveranciers voor jouw situatie te vergelijken. Maak vooraf een afspraak via de dienst leefmilieu op het nummer 054 31 32 67.
Voor wie?
Deze campagne richt zich tot iedereen maar ze is er vooral voor mensen die niet goed weten hoe ze de tarieven van de verschillende energieleveranciers moeten vergelijken en hoe ze moeten overschakelen naar een nieuwe leverancier. Ook mensen die niet over internet beschikken of er niet vlot mee kunnen werken zijn welkom.
Kan je op dinsdag 25 november 2014 niet langskomen op het stadhuis van Ninove, dan zijn er 2 opties:
•              Ga naar de website www.vreg.be en doe de V-test voor gezinnen.
•              Beschik je niet over internet dan kan je de vergelijking ook telefonisch laten uitvoeren. Bel het gratis nummer 1700 en kies optie 4 'andere vraag'. Een medewerker voert dan de V-test uit en verstuurt de resultaten per post.
Vragen? Contacteer:
Stad Ninove - Dienst leefmilieu: 054 31 32 67, leefmilieu@ninove.be
OCMW Ninove – sociaal huis: 054 51 53 50, sociaal.huis@ocmw.ninove.be
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief