Kerstconcert Oud Scouts in POLLARE

C21

Kerstconcert Oud Scouts in POLLARE

Affiche_voor_mail
 

Op zaterdag 20 december organiseren de Oudscouts  van Ninove in samenwerking met VOSOG (Vlaamse Oud Scouts en Oud Gidsen) de dienst cultuur en de dienst toerisme van Ninove voor de tweede keer een prachtig Kerstconcert.

Het concert dat opgeluisterd zal worden door “Het Koninklijk Ninoofs Zangkoor”  gaat door in de Sint Kristoffelkerk van Pollare en begint om 16u30. Nadien word er in het Parochiaal Centrum van Pollare een receptie aangeboden, aansluitend is er nog een optreden van de DanQL een ensemble met verschillenden Oud Scouts en leden van de Ninoofse Muziekacademie. Deze brengen Oldies en traditionele meezingers. De avond word afgesloten met een samenzang door het OSN-Koor  en een gezellig samenzijn.
 Dit alles  is ten voordele van het missiewerk van E.P. Marc De Vos (Oud Scout)uit Ninove in Burkina Faso en voor de Nierpatiëntjes. Met de verzamelde gelden wordt er ieder jaar door VOSOG vzw een kamp georganiseerd voor deze kinderen. Deze kampen kosten massa’s geld vandaar onze steun.
 De inkomprijs voor dit alles is slechts 10 euro – kaarten kunnen besteld worden via e-mail oudscouts@scoutsninove.be of bij de leden van OSN
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief