Nieuwe voorzitter voor N-VA NINOVE

Nieuwe voorzitter voor N-VA NINOVE

Johan_soetaert
Ingezonden foto

Afgelopen woensdag  heeft het bestuur van N-VA Ninove Johan Soetaert verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter. Hij volgt Koen De Ceulaer op die deze functie de voorbije jaren met verve heeft vervuld.

Volgens Koen was de tijd rijp om een deel van zijn engagementen binnen het bestuur over te dragen aan nieuw bloed. Het bestuur was de laatste maanden namelijk aanzienlijk versterkt met nieuwe krachten.

Johan is een rasechte Ninovieter boordevol ambitie om zijn taak als voorzitter met overtuiging te vervullen. “Mijn doel voor de komende jaren is de N-VA in Ninove nog beter op de kaart te zetten. Dat er sinds kort ook een vernieuwd en verruimd bestuur van Jong N-VA is onder leiding van Kevin De Greve, kan daar zeker toe bijdragen.”, aldus de kersverse voorzitter
Johan kan alvast rekenen op de steun van de fractie en het bestuur om samen te blijven werken aan een geloofwaardige en eerlijke politiek op maat en ten dienste van de Ninovieter.
“Ik bedank mijn voorganger Koen, voor het geleverde werk en hoop vele Ninoofse ‘Kaffeegieters’ persoonlijk te mogen verwelkomen op onze nieuwjaarsdrink op 25 januari in De Palieter te Outer.” besluit Soetaert.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2014
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 okt 2017
Jacky Delcour | 17 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 16 okt 2017
Jacky Delcour | 12 okt 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017

archief