NINOVE - Foto’s uit Deszk, Hongarije te koop in het kader van Kerstactie

C21

NINOVE - Foto’s uit Deszk, Hongarije te koop in het kader van Kerstactie

Logo_20stad_20ninove

Op 16 november 2014, tijdens een feestelijke zitting, verbroederden Ninove en Deszk (Hongarije) officieel. Sinds 2004 was er een nauwe samenwerking tussen beide gemeenten met tal van uitwisselingen en wederzijdse bezoeken.

In het kader van 10 jaar vriendschap met Deszk lopen in het oud stadhuis twee fototentoonstellingen. István Roboz uit Deszk en Marie Lambrecht uit Ninove, die fotografie studeert en in 2011 mee was op zomerkamp in Deszk, geven hun kijk op Deszk en Hongarije.
Deze fototentoonstellingen zijn nog te bekijken tot en met 21 december tijdens de openingsuren van het oud stadhuis: maandag, dinsdag en woensdag: van 8.30 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur. Donderdag van 8.30 uur tot 12 uur en van 16 uur tot 18.30 uur. Vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur (namiddag gesloten). In het weekend: elke zaterdagnamiddag van 14 uur tot 17 uur.
Beide fotografen besloten hun foto’s belangeloos ter beschikking te stellen van geïnteresseerde kopers. Alle tentoongestelde foto’s zijn te koop aan 40 euro per stuk. De opbrengst gaat integraal naar een kerstactie voor minderbedeelden in Deszk.
Zoek je nog een kunstzinnig en origineel kerstcadeau? Een kunstfoto is zeker een idee om te overwegen! En, tegelijk steun je een goed doel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2014
Jimmy Godaert
jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief