Kindercarnaval NINOVE 2015 - Guillaume Evenepoel (10j) & Laerke Antoons (6j) uitgeroepen tot kinderprins en kinderprinses

C21

Kindercarnaval NINOVE 2015 - Guillaume Evenepoel (10j) & Laerke Antoons (6j) uitgeroepen tot kinderprins en kinderprinses

Dsc_0639
Foto: © Jimmy Godaert
 
Dsc_0649
Foto: © Jimmy Godaert
 
10006968_640485922741543_9015146585576558635_n
Foto: © Jimmy Godaert
 

Trouw aan de traditie, trapten de Ridders in de Wortelorde het carnavalsweekend op gang met hun Kindercarnaval. Het succes van de voorbije jaren werd nogmaals bevestigd. De minder goede weersvoorspellingen hebben honderden kinderen er niet kunnen van weerhouden om er opnieuw een vrolijk feest van te maken. Ruim 480 meisjes en jongens werden ingeschreven en ontvingen een originele deelnamepin. Ze gingen verkleed als piraat, roodkapje, parkeerwachter, Salvator Dali, sneeuwman, Kaffefilter... in stoet van cc De plomblom naar ’t sportsteksken, waar een amusante kindershow de zaal op sleeptouw nam.

Uit alle ingeschreven deelnemertjes zijn Guillaume Evenepoel (10j) & Laerke Antoons (6j) dit jaar uitgeroepen tot kinderprins en kinderprinses. Naast het ontvangen van een gouden hangertje en trofee, mogen zij de komende dagen carnaval Ninove mee aanschouwen van op de eerste rij, aan de zijde van prins Yves I. Een ervaring die hun carnavalsbeleving voor de toekomst beslist zal aanwakkeren.
Bij de grote groepen sleepten een gelegenheidsvereniging de hoofdprijs in de wacht. Hun uitbeelding van de kaffeebieterskes met het bijhorende liedje en dansje werd door de jury het meest gesmaakt. Voor de kleine groepen waren de melkboerinnekes met hun thema “mag er nog melk bau de primussen. Tot slot vielen bij de groepen van 6 tot de deelnemertjes van “de zeemeermin en haar visjes in de prijzen.
De Ridders in de Wortelorde willen langs deze weg meteen ook iedereen danken voor de inspanning die ze leverden om van deze editie weer een succes te maken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief