NINOVE - Oost-Vlaamse sportRingen: Wesley Sonck wint trofee voor Sportverdienste

C21 Css

NINOVE - Oost-Vlaamse sportRingen: Wesley Sonck wint trofee voor Sportverdienste

Editiepajot_ingezonden_oost-vlaamse_sportringen
 

Op zaterdag 29 november 2014 mocht ex-voetballer Wesley Sonck tijdens de Ninofse Sportkrasjel uit handen van de Ninoofse Sportraad de Lifetime Achievement Award 2014 ontvangen voor zijn schitterende afgelopen voetbalcarrière.

De Ninoofse Sportraad, de Sportdienst en de schepen van sport dienden dan ook de kandidatuur in bij de provincie voor de uitreiking van de Oost-Vlaamse sportRingen in de categorie Sportverdienste.

 

Een vak- en persjury stemde over de talrijke nominaties en volgende 3 genomineerden werden weerhouden in de categorie Sportverdienste: Wesley Sonck, voetbal (Ninove) – Jef Van Driesche, boksen/atletiek (Zele) & Frederik Willems, wielrennen (Sint-Laureins).

 

Tijdens de uitreiking van de Oost-Vlaamse Sportringen op zaterdag 28 februari 2015 in de Bijloke te Gent werd Wesley Sonck bekroond tot laureaat in de categorie Sportverdienste. Hij mocht de trofee ontvangen uit handen van provinciegouverneur Jan Briers. Wesley vertoeft er in een select gezelschap want voorgaande jaren wonnen ook reeds ondermeer volgende personen de trofee: Peter Van Petegem, Tom Steels, Cedric van Brantegem, Frank De Bleeckere, Jacques Rogge, …

 

Op de foto ziet u  naast Wesley en zijn vrouw Evy, ook de trotse schepen van Sport Marc Torrekens en de fiere leden van de Sportraad, voorzitter Kris Engels, ondervoorzitter Luc Chevalier en penningmeester Bart Van Heghe.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2015
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief