NINOVE - De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack)

C21

NINOVE - De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack)

2015-04-18_aspe1

Op zaterdag 18 april komt de theatershow van Aspe naar Ninove. Een echte topshow die in Ninove langskomt!! De show om 20u is al lang uitverkocht en ze hebben nog een extra voorstelling ingelast om 15u!

Voor de show van 15 u zijn er nog tickets te koop. Deze kosten 25 euro pp. Reservatie via www.bannan.be. Reserveer ze nu nog voor het te laat is.

 

Beschrijving Show

De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) komt direct in actie nadat vlak voor je neus een heuse moord is gepleegd! De schok bij het publiek en de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer ... en jij misschien ook ?

Na de succesvolle boeken en de populaire VTM reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe voor het eerst tot leven in het theater. Het publiek heeft een essentiële rol om de moordenaar te ontmaskeren en de zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot het toneel. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende voorstelling met onverwachte wendingen.

Het publiek waant zich middenin een spannende nieuwe aflevering van deze ongekend populaire televisieserie in deze unieke theaterbelevenis met grote cast. Pieter Aspe zelf heeft zijn stempel gedrukt op het verhaal, en dan weet je dat je je aan alles kan verwachten. Kom, geniet en speur mee in "ASPE. Moord in het theater!"

 

Met Vlaamse Topcast! Herbert Flack, Jan Scherpens, Peter Van de Velde, Niels Destadsbader, Bob de Moor en vele andere...

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief