NINOVE zoekt vrijwilligers om een faire stad worden

C21

NINOVE zoekt vrijwilligers om een faire stad worden

Editiepajot_ingezonden_logo_fairtrade_gemeente_13042015

In Vlaanderen hebben reeds 231 steden en gemeenten de titel van FairTradegemeente behaald. FairTradegemeente is een titel die aangeeft dat een stad of gemeente en haar inwoners eerlijke handel een warm hart toedragen en er ook effectief werk van maken. Ninove wenst zich de komende maanden graag in dit rijtje FairTradegemeenten te voegen. Het stadsbestuur wil daarom een zogenaamde trekkersgroep in het leven roepen. Lokale bedrijven en verenigingen, restaurants en cafés, scholen en instellingen, verenigingen, geïnteresseerde Ninovieters, jong en oud: iedereen kan helpen om de titel FairTradegemeente te veroveren. Helpende handen en creatieve geesten, sluit aan bij de trekkersgroep FairTradegemeente en help ons de criteria te vervullen die aan de titel verbonden zijn!

De eerste vergadering vindt plaats op 30 april 2015, 9 uur, Stadhuis Ninove, centrumlaan 100, 9400 Ninove. Sophie Van Onckelen (Ondersteuner Gemeentelijk Noord-Zuid beleid Oost-Vlaanderen bij 11.11.11) komt alle informatie geven hoe Ninove een FairTradegemeente kan worden.

 

Wil je deel uitmaken van de trekkersgroep, stuur dan een mailtje naar evelien.vanhoorde@ninove.be  of bel naar 054 31 32 48 voor meer informatie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2015
Jimmy Godaert
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief