NINOVE - De HHN Ronde van Schoonderhage op Hemelvaartdag toe aan de 7de editie

C21

NINOVE - De HHN Ronde van Schoonderhage op Hemelvaartdag toe aan de 7de editie

Editiepajot_ingezonden_7_de_ronde_schoonderhage
Editiepajot_ingezonden_7_de_ronde_schoonderhage
 

Alle sportievelingen van harte welkom op donderdag 14 mei in Pollare voor de Ronde van Schoonderhage. 

VZW Schoonderhage, Ninove Cycling Team en de Winnikse bikers organiseren op Hemelvaartdag de 7de editie van de “HHN-Ronde van Schoonderhage”. Wat oorspronkelijk begon als een tocht naar de diverse vestigingen van de VZW, is ondertussen uitgegroeid tot een sportief event waarbij cyclotoeristen, mountainbikers en ook wandelaars volop aan hun trekken komen.

 

De organisatie staat voor 3 cyclotochten van 25 (familietocht), 60 en 85 km ; 2 veldtoertochten van 30 en 50 km en 2 lokale wandelingen in de buurt van Pollare van 6 en 10 km.  

De klemtoon ligt dit jaar nog meer op het familiale karakter van deze organisatie: er is een volledig nieuw fietsparcours van 25 km (met bevoorrading) en 2 prachtige nieuwe wandeltochten werden uitgestippeld. 

 

Alle formaliteiten vinden plaats aan Cafe de Zwarte Flesch in de Schuitstraat te Pollare, de activiteiten starten reeds vanaf 7.30 uur en je kan er de ganse dag terecht in de gezellige en pittoreske Dender-omgeving. Na de sportieve inspanning is er trouwens volop mogelijkheid tot bijpraten met een hapje en een drankje.

 

De diverse tochten maken voor het eerst ook deel uit van het regelmatigheidscriterium “Trofee de beiaard 2015” alsook van de “Lady fun cycling tour” van de Vlaamse wielrijdersbond (= incentive voor iedere vrouwelijk deelneemster). 

De volledige opbrengst van dit evenement gaat opnieuw naar de werking van de VZW Schoonderhage : opvang en huisvesting van volwassenen met een mentale beperking.

 

Alle info is  terug te vinden op de website www.schoonderhage.be/deronde of op de Facebook-pagina  https://www.facebook.com/rondevanschoonderhage .  

 

De organisatoren rekenen op een talrijke opkomst en sparen moeite noch inspanning om er een gezellige dag van te maken! Allen op post dus op 14 mei a.s 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief