NINOVE - Met Belgerinkel naar de Winkel 2015? Dat is elke dag winnen!

C21

NINOVE - Met Belgerinkel naar de Winkel 2015? Dat is elke dag winnen!

Editiepajot_ingezonden_logo_belgerinkel_2015_rood_hires-01
 

‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat is dit jaar elke dag winnen! Doe van zaterdag 25 april tot zaterdag 30 mei met de fiets of te voet boodschappen bij de handelaars in onze stad en maak elke dag kans op mooie prijzen.

Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets verplaatsen, dragen rechtstreeks bij aan de leefbaarheid van Ninove. Onze stad wordt hierdoor veiliger en zeker aangenamer om in te vertoeven. 

 

Wie van zaterdag 25 april 2015 tot zaterdag 30 mei 2015 bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt een Belgerinkel-sticker met een unieke code. Na registratie van deze code via www.belgerinkel.be maak je binnen de 24 uur kans op een Belgerinkel-prijs. Deelnemers die het moeilijk hebben om via het internet te registreren, kunnen de stickers op een spaarkaart kleven en deze deponeren in de spaardozen in het stadhuis, het oud stadhuis, het cultureel centrum De Plomblom en het zwembad De Kleine Dender. Op die manier maakt iedereen kans op de mooie prijzen die exclusief voorbehouden zijn voor de mensen die in Ninove gaan winkelen.

Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkel-sticker te vragen.

 

De campagne met “Belgerinkel naar de Winkel” is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Ninove is één van de 171 deelnemende gemeenten aan deze campagne. En wie weet ben je dit jaar één van de klanten die de unieke ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ retro-fiets van Minerva of één van de andere mooie prijzen wint!

 

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de campagne kan je surfen naar www.belgerinkel.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 sep 2024

archief