Sinksenkermis NINOVE

C21

Sinksenkermis NINOVE

Editiepajot_ingezonden_affiche_sinksen_2015
 

De Sinksenkermis Ninove vindt plaats van zaterdag 23 tot dinsdag 26 mei in het centrum van de stad, het wordt een druk weekend met tal van evenementen.

Op de Graanmarkt en omgeving zullen een 34-tal kermisattracties opgesteld zijn waar zowel jong als minder jong zijn hartje kan ophalen op rustige maar ook spectaculaire attracties, de gebakkramen zorgen voor de innerlijke mens met geurige oliebollen, frietjes, escargots, pomme d’amour en nog veel meer lekkers.

 

Op zaterdag 23 mei gaat het evenement Ninomundo door op de Centrumlaan met talrijke eetstandjes, tal van optredens en een fijne ambiance is er verzekerd.

 

Zondag 24 mei zullen de Ninoofse stadsreuzen hun opwachting maken op en rond de kermispleinen en talrijke terrasjes in het centrum (wel enkel bij droog weer). Dit is een nieuw evenement tijdens het Pinksterweekend en zal zorgen voor een leuke sfeer.

 

Op maandagavond 25 mei vanaf 19 uur zal in de omgeving van het oud stadhuis de coverband Commerwell zorgen voor ambiance met hun live muziek van bekende nummers van oa Elvis, Avicii, The Jackson 5, The Beatles en vele andere.

 

In verschillende horecazaken zorgen tijdens het Sinksenweekend optredens en dj’s voor de nodige kermisambiance. Het wordt dus een niet te missen uitstap voor het ganse gezin.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief