NINOVE - Trage wegen

C21

NINOVE - Trage wegen

Editiepajot_ingezonden_trage_wegen_ninove_19062015
 

Er beweegt wat rond trage wegen in Ninove. Heel wat mensen (her)ontdekten de voorbije maanden bekende en minder bekende wegeltjes en paden. Vrijwilligers gingen op pad om alle trage wegen in verschillende deelgemeenten in kaart te brengen. 

Informatieavond

In Denderwindeke en Lieferinge gingen vrijwilligers op pad om alle trage wegen te inventariseren. Een hele klus. Nu willen we graag jouw mening over deze trage wegen horen. Daarom worden alle mogelijke gebruikers en organisaties (scholen, landbouwers, jeugdbewegingen, wandel- en andere sportclubs, socio-culturele verenigingen,…) uitgenodigd om opmerkingen en suggesties te geven. Laat dus je stem horen op de infoavond in de basisschool van Denderwindeke op 25 juni 2015 om 19.30 uur.

 

Evaluatieavond

Ook in de deelgemeenten Nederhasselt, Voorde en Aspelare werden de trage wegen al geïnventariseerd. De bevraging bij verschillende organisaties, verenigingen en geïnteresseerden leverde een lange lijst voorstellen en ideeën op.

Het stadsbestuur nodigt iedereen opnieuw uit om samen met Trage wegen vzw de voorstellen voor de deelgemeente Aspelare te wikken en te wegen. Waar de meningen uiteenlopen, wordt op zoek gegaan naar een compromis. Ook nu is jouw mening van tel, want op basis van deze evaluatieavond werkt Trage wegen vzw een tragewegenplan uit dat voorgelegd wordt aan het college van burgemeester en schepenen. Dat plan zal de basis zijn voor het gemeentelijk beleid in de toekomst.

 

Laat dus je stem horen en kom naar de evaluatieavond in de deelgemeente Aspelare op 23 juni 2015 om 19.30 uur in het buurthuis van Aspelare

 

Meer info? mobiliteit@ninove.be, 054 31 32 82

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief