Stad NINOVE overhandigt Belgerinkelfiets aan de winnende fietsende klant

C21

Stad NINOVE overhandigt Belgerinkelfiets aan de winnende fietsende klant

Editiepajot_ingezonden_2015-07-01__prijsuitreiking_belgerinkel_01a
 

Op 30 juni 2015 verzamelden winnaars en handelaars in het stadhuis voor de prijsuitreiking van de prijzen van de campagne “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Tessa De Mont uit Ninove won de hoofdprijs en ontving de Belgerinkelfiets van Minerva.

Van zaterdag 26 april tot zaterdag 30 mei, konden klanten die in Ninove bij 54 handelszaken met de fiets of te voet winkelden, Belgerinkelstickers verzamelen om kans te maken op een hele reeks mooie prijzen. Bijna 250 inwoners registreerden samen 1.500 stickers, goed voor evenveel winkelbezoeken met de fiets of te voet bij onze lokale handelaars.

 

Schepen Tania De Jonge: “Met deze campagne willen we klanten van de handelszaken in Ninove aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen”. Schepen Wouter Vande Winkel vult aan: “En door het minder gebruik van de wagen draagt de campagne ook bij aan de leefbaarheid van onze gemeente.”

 

De stad voorzag bovendien ook nog een 30-tal andere prijzen (waaronder geschenkbonnen van de stad Ninove en fietszakken) om de mensen die te voet of met de fiets winkelen te belonen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief