In NINOVE organiseren “De Vrienden” traditie getrouw hun jaarlijkse barbecue en dit voor de 12de maal

C21 Css

In NINOVE organiseren “De Vrienden” traditie getrouw hun jaarlijkse barbecue en dit voor de 12de maal

Editiepajot_jacky_delcour_de_vrienden_2015__2_a
 

Komende zaterdag is het weer zover, dan organiseren “De Vrienden” traditie getrouw op 15 augustus hun jaarlijkse barbecue en dit voor de 12de maal.

 

Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van deze barbecue integraal naar de organisatie van het kerstfeest voor mensen die anders kerst niet kunnen vieren.

 

Samen met een handvol vrijwilligers zorgen “ De vrienden” ervoor dat een 100 Ninovieters toch even kunnen genieten van de gezellige kerstsfeer en dit met een groot kerstfeest op kerstdag.

 

De voorbije jaren hebben we gemerkt dat dit gratis kerstfeest niet alleen heel belangrijk is voor deze mensen voor het lekkere eten en drinken dat we hen kunnen serveren, maar voor velen onder hen is dit ook het enige ogenblik dat ze even uit hun sociaal isolement kunnen komen om samen met “vrienden” hun dagelijkse zorgen even te kunnen vergeten.

 

Dit jaar willen wij, “De Vrienden” opnieuw, en dit voor de 12de maal op rij, voor deze mensen een gratis kerstfeest organiseren, maar hiervoor hebben we ook jullie steun nodig!

 

De organisatie van dit Kerstfeest voor 100 Ninovieters kost natuurlijk een bom geld, en het wordt ieder jaar steeds duurder, jammer genoeg ook voor ons.

 

Daarom zou het ons een groot genoegen doen, mochten we jullie komende zaterdag mogen begroeten op onze 11de barbecue met champagnebar.


Mede door uw steun zorgt u ervoor dat 100 Ninovieters opnieuw kunnen uitkijken naar een mooie kerst die ze anders zelf niet kunnen vieren.

 

Hopende jullie allen komende zaterdag 15 augustus te mogen begroeten in de Voetbalkantine KE Appelterre, danken “De Vrienden” (alle vrijwilligers en onze gasten van het kerstfeest)  jullie alvast voor jullie steun.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief