NINOVE - Verenigde Handelaars Ninove organiseren hun 40e jaarmarkten Braderie

C21 Css

NINOVE - Verenigde Handelaars Ninove organiseren hun 40e jaarmarkten Braderie

Editiepajot_jacky_delcour_jaarmarkt-ninove
 
Editiepajot_jacky_delcour_jaarmarkt_ninove
 

Braderij in binnenstad: Lavendel- en Geraardsbergsestraat, Oudstrijdersplein en Beverstraat. Vrijdag 4/9 vanaf 16.00 uur, zaterdag 5/9 vanaf 9u30 en zondag 6/9 vanaf 14u. Met zomer en wintercollectie aan braderij-prijzen, drank- en eetstandjes, springkastelen op zaterdag & zondag.

 

40e Jaarmarkt de zaterdag 5 september van in 9u tot 18u. Beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan tussen de twee ronde punten ter hoogte van het Stadhuis. Tentoonstelling landbouwvoertuigen van 40 jaar geleden en nu – Stadhuis Ninove. Tijdens de braderie bij alle winkeliers met zomer en wintercollectie aan ronde prijzen en drankstandjes en muziekoptredens.

 

Autoshow op de Centrumlaan  - Bedrijfswagenshow op de Graanmarkt, Kinderanimatie op Graanmarkt door KSA Ninove en oude volkspelen door karnavalgroep NKV Smosj, Walking Tattoo in het Ninia Shoppingcenter eenTentoonstelling Unforget  by Wim Adriaenssens (100 jaar einde oorlog)

 

Deze jaarmarkt is een organisatie van VHN vzw (Verenigde Handelaars Ninove), Adno, Ninia, de Stad Ninove en Politie Ninove.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief