Studiedag CPS / WOMENPOL / Stad NINOVE

C21

Studiedag CPS / WOMENPOL / Stad NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Het Centre for Policing and Security,  organiseert op 24 september 2015 in het cultureel centrum PlomBlom in Ninove, in samenwerking met Womenpol en de stad Ninove, een studiedag met als thema ‘Talent Wanted: Talenten vinden en houden bij de politie’, een actueel thema wat de bijzondere aandacht wegdraagt van heel wat HRM-verantwoordelijken. 

  

De studiedag wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Womenpol, het Belgisch Netwerk van Politievrouwen. De Heer Michel Casteur, burgemeester van Ninove zal de studiedag inleiden en Mevrouw De Bolle, Commissaris-generaal, zal de studiedag afsluiten. 

 

Inhoudelijk aspect van de studiedag: 

Elk modern politiebedrijf zoekt naar mogelijkheden om met veranderingen en verwachtingen om te gaan. Daar bestaat één manier voor: werken vanuit talenten! De focus ligt op de medewerkers en waar zij van nature goed in zijn.  Elk talent overstijgt het niveau van gewone vaardigheden en is de sleutel tot succes. Vanuit strategisch HRM betekent werken met talenten: alle medewerkers energie geven om zich goed te voelen in hun job. Samen met gemotiveerde medewerkers de organisatiedoelstellingen bereiken door talenten te ontdekken, te stimuleren, te ontwikkelen en aan te wenden, wordt de nieuwe bedrijfscultuur. We toetsen ondermeer af of een modern politiebedrijf daartoe in staat is. 

 

Laat u meeslepen in de hoofdthema's van de studiedag 'TALENT WANTED: talent aantrekken en behouden bij de politie'. 

 

Of zoals Antoine de Saint-Exupéry stelt: ‘Wat de woestijn zo mooi maakt, is dat hij ergens een bron verbergt’.

September wordt uw inspiratiemaand bij uitstek!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief