De Komedie Compagnie komt naar NINOVE met ‘Een Perfect Huwelijk’

C21

De Komedie Compagnie komt naar NINOVE met ‘Een Perfect Huwelijk’

Een_perfect_huwelijk

Heeft u zin om ‘Pascalleke’ van De Kampioenen (Danni Heylen) eens live aan het werk te zien? Zij maakt deel uit van de topcast van ‘Een Perfect Huwelijk’ en zij komen op zondag 25 oktober naar CC De Plomblom. De andere bekende gezichten zijn Patrick Onzia, Dirk Van Vooren, Ann Van den Broeck, Britt Van der Borght en Fleur Brusselmans. Plezier gegarandeerd!

 

Meer dan wie ook heeft de Komedie Compagnie begrepen dat mensen in deze woelige tijden graag kiezen voor de gulle lach. Omdat het gezelschap steeds investeert in uitstekende komische acteurs en scripts die internationaal hun waarde hebben bewezen, is kwaliteit bij De Komedie Compagnie gegarandeerd. De misverstanden zijn in het stuk vanzelfsprekend niet te tellen, maar het is vooral het afsluitende feest, waarin ook het publiek een hoofdrol speelt, dat Een Perfect Huwelijk doet ontploffen.

 

Het verhaal:
Een bruidegom wordt wakker in de bruidssuite met een gigantische buil op zijn hoofd en naast hem in bed, een onbekend meisje! Helaas herinnert hij zich zo goed als niets meer van de vrijgezellenavond de dag voordien. De radeloze jongeman gaat op zoek naar alle mogelijke oplossingen om deze scheve situatie zo snel mogelijk recht te zetten. Zijn toekomstige vrouw is immers onderweg naar het hotel met zijn schoonmoeder...

 

Tickets kan u reserveren via www.banann.be. Speciale groepskortingen zijn er vanaf 10 personen. Hiervoor kan u mailen naar info@banann.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief