NINOVE - Vijfde kerstmarkt meisjes KSA Sint-Goedele

C21

NINOVE - Vijfde kerstmarkt meisjes KSA Sint-Goedele

Kerstmarkt_ksa_ninove
 

Het was in 2008 dat alles begon. Eerst met een idee, maar al snel kwamen er concrete plannen uit de bus. De lokalen van de meisjes KSA Sint-Goedele waren aan vernieuwing toe en daar zou vzw Huys ter Duyst iets aan doen! Daarom sloegen een aantal ouders, oud-leiding en leiding de handen in elkaar. 

 

Om wat geld in het laatje te krijgen, wordt er reeds 5 jaar op rij een kerstmarkt georganiseerd waar zowel de meisjes van de KSA, de oud-leiding, als de leden van de vzw Huys ter Duyst aan meewerken. Deze jubileumeditie gaat door op 12 december 2015 vanaf 16 uur. Deze keer niet meer op de koer achter het lokaal, maar wel in de Lindendreef zelf, voor het lokaal. 

 

Kom je hartje verwarmen aan een lekkere tas soep, warme chocomelk of glühwein. Liever iets straffer? Dan is onze jeneverstand en witkap-tap zeker iets voor jou!

Zoals elk jaar zullen de meisjes van KSA Sint-Goedele hun uiterste best doen om hen te voorzien van prachtige kunstwerkjes, lekkere etenswaren en andere koopwaar.

Benieuwd hoe ver ze intussen al staan met de plannen? Kom zeker eens een kijkje nemen aan de bouw-infostand. Daar kan je wat meer info verkrijgen over de bouwvergunning die ondertussen reeds in orde is, de plannen bekijken, te weten komen hoe de afbraakwerken en bouwwerken grotendeels zullen verlopen en wat de meisjes KSA in tussentijd zal doen. 

 

Naast al dat moois en lekkers, is er ook heel wat te doen voor jong en oud! Wij openen onze deuren om 16 uur. Om 17 uur is er een spetterend optreden van Margo (leidsters KSA). De Kerstman brengt hen om 17.30 uur een bezoekje en brengt voor iedereen iets lekkers mee! Wanneer de klok 18 uur slaat, verzamelen ze zich voor een heuse fakkeltocht van ongeveer 3 kilometer. Na het wandelen, kunnen jullie om 20.30 nog genieten van een optreden van Funyards. 

Doorlopend zijn onze eet-, drink- en kerststandjes uiteraard geopend om jullie eerste kerstaankopen alvast tot een goed einde te brengen in een aangename kerstsfeer. 

Voor de kleinsten onder ons is er de ganse namiddag en avond kinderfuif met tal van animaties en een schminkstand!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief