NINOVE - Slim netwerken loont

C21

NINOVE - Slim netwerken loont

12-09_slim_netwerken_loont
 

In de overtuiging dat slim netwerken loont komen een 15-tal gedreven en enthousiaste bedrijfsleiders en zelfstandigen samen te Ninove en dit volgens het BNI concept. Op dinsdag 15 december is er een grote informatieve bijeenkomst gepland te Ninove voor alle ondernemers die meer omzet willen. Op die dag ontvangt de afdeling tientallen ondernemende bezoekers waaronder de burgemeester mevr. Tania De Jonge.  Eenmaal de kaap van 25 leden wordt bereikt start de afdeling (genaamd Chapter) effectief op.

 

BNI - BNI of Business Network International staat voor een gestructureerde vorm van netwerken tussen ondernemers uit dezelfde regio. De bedoeling is meer omzet te genereren en dit volgens het principe “Geven loont!”. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de collega-ondernemers en zij worden je verkopers. Kenmerkend is dat per beroepscategorie slechts één vertegenwoordiger wordt toegelaten. Ieder bedrijf groot of klein, vrij beroep of freelancer is welkom. In onze regio zijn er al Chapters in Gooik, Dilbeek en Aalst. 

 

Ninove - “Niet het zoveelste netwerkevent”, daar gaan de ondertussen 15 leden van het Chapter in oprichting prat op. Overtuigd van deze manier van netwerken komen ze regelmatig samen om elkaar beter te leren kennen bij een dampende kop koffie en een lekker ontbijt. De vertrouwensrelatie die op die manier wordt opgebouwd, vertaalt zich in de warme leads die ze elkaar geven. Je krijgt er in één klap een team verkopers bij want iedere ondernemer weet dat mond-aan-mond reclame nog steeds de beste en goedkoopste reclame is. Het vroege uur heeft al menig wenkbrauw doen fronsen en is niet altijd even makkelijk maar het is wel het moment dat in ieders agenda nog past. De drive die de meeting geeft is meteen de juiste aanzet voor een productieve dag op het werk. Zaken doen terwijl de concurrentie slaapt en er ook op persoonlijk vlak beter van worden, een systeem dat werkt. 

 

Ondernemers die willen kennis maken met het concept en de groep, worden op 15 december verwacht in de cafetaria van het Zwembad De Kleine Dender te Ninove. Ontvangst om 6.45u. Van 7u  tot 8.30u  gaat de informatieve meeting door. Voor meer informatie of inschrijving voor bezoek op 15/12 (verplicht) kan u zich wenden tot: BNI Director Consultant - Mike De Greef - mike.de.greef@bni-vlaamsbrabant.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief