Parking Heilige Harten biedt 120 gratis parkeerplaatsen in hartje NINOVE

C21

Parking Heilige Harten biedt 120 gratis parkeerplaatsen in hartje NINOVE

Editiepajot-logo-ninove

Tevreden gezichten bij het Ninoofse stadsbestuur, dat net voor de periode van de eindejaarsaankopen de parking van de campus Heilige Harten van IKORN vzw buiten de schooluren kan openstellen voor het publiek. De gebruiksovereenkomst die de stad met IKORN afsloot wordt daarbij concreet. 

 

De parking zal tijdens weekdagen opengaan voor het publiek vanaf 16u30 en op woensdag vanaf 13u. Ook tijdens het weekend en op vakantiedagen zal de parking open zijn voor het publiek. Gebruikers moeten wel voor 1 uur ’s nachts de parking verlaten, want tijdens de schooluren blijft de parking exclusief voorbehouden voor het personeel van IKORN.

 

Schepen van Mobiliteit Wouter Vande Winkel is tevreden met de afronding van dit dossier: “Net op piekmomenten kunnen we 120 extra parkeerplaatsen aanbieden die via de Centrumlaan bereikbaar zijn zonder dat de wagens het centrum zelf moeten binnenrijden. De parking versterkt ons handelscentrum en zal de parkeerdruk op het Dr. Hemmeryckxplein verder doen afnemen.” Ook schepen van Sport Marc Torrekens, bevoegd voor zwembad De Kleine Dender, is blij dat de parking opengesteld wordt voor het publiek: “Bezoekers van het zwembad kunnen nu op 200 meter van het zwembad gratis parkeren.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2015
Jimmy Godaert
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief