NINOVE - Vuurwerk enkel tijdens oudejaar én na toestemming van de burgemeester

C21

NINOVE - Vuurwerk enkel tijdens oudejaar én na toestemming van de burgemeester

Editiepajot-logo-ninove

In het GAS-reglement is vanaf 1 januari opgenomen dat het verboden is zowel op de openbare weg als op private domeinen, binnenplaatsen en op alle plaatsen die palen aan de openbare weg, om het even welk vuurwerk af te steken of voetzoekers, thunderflashes, knal en rookbussen te laten ontploffen. Ook het oplaten van wensballonnen is verboden.

 

Wil je bij de overgang van oud naar nieuw vuurwerk afsteken? Dan kan dat enkel op 31 december van 23.30 uur tot 1 januari 2016 om 1 uur én na toelating van de burgemeester. Dien je aanvraag ten laatste op 21 december in bij de burgemeester, Centrumlaan 100, Ninove, burgemeester@ninove.be (vermeld naam van de verantwoordelijke + locatie van waar het vuurwerk wordt afgestoken). In zones met dichte bewoning zal het afsteken van vuurwerk niet worden toegestaan. Overtredingen zullen bestraft worden met een GAS-boete.

 

Verwittig ook je buren dat je vuurwerk gaat afsteken, zodat ze de nodige maatregelen kunnen treffen (honden binnen houden, dieren van de wei halen,...).

 

Meer info? Kabinet van de burgemeester, 054 31 32 33, burgemeester@ninove.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2015
Jimmy Godaert
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 feb 2024
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024

archief