NINOVE - Theatervoorstelling Nele Bauwens

C21

NINOVE - Theatervoorstelling Nele Bauwens

Editiepajot_ingezonden_nele_bauwens_2016-
 

Zaterdag 16 januari treedt Nele Bauwens om 20 uur op in cc De Plomblom met haar voorstelling ‘Ik moet beter luisteren’

 

In ‘Ik moet beter luisteren’ staat Nele Bauwens alleen op het podium. Nostalgische verhalen uit Neles kindertijd in het wonderlijke Pajottenland worden verweven met hartstochtelijke uitlatingen, grappige observaties en de nodige zelfspot over haar complexe liefdesleven in de grootstad. In deze heerlijke autobiografische solo  sleurt Nele je mee op haar roetsjbaan en speelt ze zich een weg recht naar het hart en de lachspieren. Snelle bochten met opzwepende theatrale scènes worden afgewisseld met sluit-gerust-je ogen-chansons die Nele zelf begeleidt op haar Wurlitzer piano.

 

Nele Bauwens is bekend als actrice en zangeres bij o.a. De Alpenzusjes,  El Tattoo Del Tigre, Hormonia en Jukebox 2000. Ze werkte samen met o.a. Luc De Vos, Maaike Cafmeyer, Lucas Van den Eynde en Tine Embrechts. Ze is ook vaste waarde in het meezingprogramma Zingelong van Maandacht en met Ben Segers brengt ze in Out of the Blues een ode aan de groten uit de blues, rockabilly en southern soul.

 

Voor haar eerste cabaretvoorstelling liet Nele zich begeleiden door Randall Casaer en Dahlia Pessemiers. Ze behaalde met een compilatie uit de voorstelling een plek in de finaleweek van het Leids Cabaret Festival 2013.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AGqfUi1Q5ro

https://drive.google.com/open?id=0B_5-xjaM5xLyfkIyR040R3B5dVdHcXgwc1hlaWhNb0duN1h1Mmp0enRPNERFSVdGekpodlE

 

Nele Bauwens is bereikbaar voor een interview op 0496 54 94 11

 

Meer info? Cc De Plomblom, 054 34 10 01, http://www.ninove.be/nl/content/11074/nele-bauwens-ik-moet-beter-luisteren.html

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024

archief