NINOVE - voorstelling van de eerste cd van ‘T kollektief

C21

NINOVE - voorstelling van de eerste cd van ‘T kollektief

2016-01-09_cd_van____t_kollektief
 
2016-01-09_cd_van____t_kollektief
 

Na de karnavalseditie van 2015 besloten we wat eerder uitgesproken toogdromen te concretiseren… Het uitwerken van een full-cd met onze eigen ludieke kijk op zoveel meer dan karnaval alleen.

 

’t Kollektief was geboren.

Een verzameling karnavalmeestampers, kleinkunstprobeerseltjes, seventieskrakers, "bosjerkes", rocknummers en meer van dat fraais. Elk voorzien van onze vaak geschifte kijk op dagdagelijkse fenomenen in de maatschappij. Vaak grappig, af en toe melancholisch maar altijd recht uit het hart. 

 

We nodigen jullie uit om samen met ons de muzikale grenzen af te tasten in ’t Ninoofs dialect, aan te tonen dat er in onze stad meer creativiteit borrelt dan aangenomen… 

 

Doel ?

Onze cd ‘Astablieft’ wordt op 300 exemplaren geperst en wordt dus een waar collector’s item. 

Het maken van een dergelijke cd is buiten heel arbeidsintensief ook geen goedkope oefening. We willen dan ook uitdrukkelijk onze sponsors heel hard danken voor hun financiële steun. De cd zal heel exclusief bij hen te verkrijgen zijn en bij elk lid van ’t Kollektief aan de democratische prijs van € 15.

 

We doen ook een heel warme oproep aan iedereen om deze cd niet zomaar op het internet te gooien of te kopiëren. Dat zou onze inspanningen teniet doen en de toekomstplannen van onze groep hypothekeren. 

 

Wij beogen geen enkel persoonlijk gewin met de verkoop van deze cd. De meeropbrengst gaat integraal naar de creatie van een opvolger voor “Astablief”.

 

Wie ?

’t Kollektief wordt gevormd door leading lady Lieselotte Jacobs, prins Karnaval 2012/karnavalist Manu Geeroms, duivel-doet-al Nico Stevens en de Waldorf en Statler van de Ninoofse karnavalschrijvers, Glen Van Hooland en Steve Chavatte.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 26 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024

archief