Dringend gezocht: 15 winkelliefhebbers van buiten de Ninoofse stadsgrenzen voor consumentenpanel in NINOVE

C21

Dringend gezocht: 15 winkelliefhebbers van buiten de Ninoofse stadsgrenzen voor consumentenpanel in NINOVE

Editiepajot-logo-ninove

Het stadsbestuur van Ninove wenst het centrum van de stad als winkel- en verblijfsgebied nog aangenamer en aantrekkelijker te maken. Om er zeker van te zijn dat de stad hierbij de juiste beslissingen neemt, wil het stadsbestuur graag weten wat het winkelend publiek vindt van het winkel- en verblijfsgebied in het centrum van de stad: wat is er goed aan, wat wordt gemist... en waar zijn verbeteringen mogelijk?

 

Deze vragen kunnen het best beantwoord worden door jullie, de (potentiële) consumenten. Vandaar dat het stadsbestuur een 15-tal ‘shoppers’ van buiten Ninove zoekt die bereid zijn enkele uren in het stadscentrum te komen winkelen om nadien op een ontspannen manier de bevindingen, opmerkingen en aanbevelingen te bespreken.

 

We plannen dit bezoek al op zaterdag 23 januari! Om 11 uur komen de geselecteerde shoppers eerst kort bijeen voor een kennismaking en instructies (stadhuis, Centrumlaan 100, 1ste verdieping, vergaderzaal 1). Daarna wordt gewinkeld en de horeca bezocht, om vervolgens om 14 uur weer bijeen te komen op de afgesproken locatie. We verwachten dan ongeveer anderhalf uur nodig te hebben om de resultaten met elkaar te bespreken.

 

Wil je hieraan deelnemen? Geïnteresseerden kunnen tot 21 januari 16 uur kandideren via e-mail naar de dienst lokale economie (lokale.economie@ninove.be), met vermelding van naam en voornaam, geslacht, leeftijd, adresgegevens, contactgegevens + eventuele motivering van hun kandidatuur. Je kan ook bellen naar de dienst lokale economie: 054 31 33 12. Natuurlijk hebben wij voor jullie een klein shoptegoed beschikbaar, te besteden tijdens de shopdag!

 

Praktisch

  • Inschrijven tot 21 januari 16 uur
  • Panel op zaterdag 23 januari van 11 uur tot 15.30 uur
  • Stadhuis, Centrumlaan 100, vergaderzaal 1, 9400 Ninove.

Meer info? Dienst lokale economie, 054 31 33 12, lokale.economie@ninove.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 29 jan 2023

archief