NINOVE - Buurtinformatienetwerk (BIN) zoekt medewerkers

C21

NINOVE - Buurtinformatienetwerk (BIN) zoekt medewerkers

2016-22-01_buurtinformatienetwerk__bin_

Veiligheid en zich veilig voelen zijn de punten waar die het stadsbestuur momenteel hoog op de agenda zetten. sinds 1 januari 2016 is het nieuwe GAS-reglement van toepassing. Ninove zal ook ten laatste in het najaar 2016 beschikken over verschillende bewakingscamera’s in het centrum en op gewestwegen.

 

Ook het nieuwe project “BuurtInformatieNetwerk (kortweg BIN) heeft tot doel om het veiligheidsgevoel te verhogen, sociale controle te bevorderen en het plegen van misdrijven helpen te voorkomen. Een BIN is een samenwerkingsverband tussen burgers uit een bepaald gebied, onder leiding van een coördinator én de lokale politie.

 

De taak van een BIN-medewerker bestaat er uit het nummer 101 of de politie te bellen als zij iets abnormaals opmerken of er iets gebeurd is. Daarnaast kan hij ook een aantal sociale en preventieve taken uitvoeren.

 

Wil jij ook als partner optreden in dit project! Neem dan contact op met het kabinet van de burgemeester op het nummer 054 31 32 27 of stuur een mailtje naar Tania.DeJonge@ninove.be.

 

Meer info? Kabinet van de burgemeester, 054 31 32 27, tania.dejonge@ninove.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2016
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 29 jan 2023

archief