NINOVE - Multicultureel feest NinoMundo zoekt jouw hulp

C21

NINOVE - Multicultureel feest NinoMundo zoekt jouw hulp

Editiepajot-logo-ninove

De stad organiseert voor het vierde jaar op rij NinoMundo, een multicultureel straatfeest in het centrum van Ninove. De dienst integratie zoekt Ninovieters van vreemde herkomst die hun cultuur in de kijker willen zetten.

 

Tijdens NinoMundo kunnen Ninovieters In een gezellige marktsfeer kennis maken met de verschillende culturen en nationaliteit in hun stad. Tijdens toffe workshops maken ze al doende kennis met allerlei culturen uit heel de wereld. In de verschillende eet- en drinkkraampjes kunnen ze proeven van de culinaire diversiteit in Ninove. Op het centrale podium komt dans en muziek uit de hele wereld aan bod.

 

Infoavond

De dienst integratie zoekt Ninovieters van vreemde herkomst die het eten, de kunst, de muziek, … uit hun cultuur wil delen met de andere inwoners. Kan je goed koken, maak je de mooiste armbanden, zing je in een koor of dans je de pannen van het dak? Aarzel niet en kom naar onze infoavond! Deze gaat door donderdag 25 februari om 20 uur in het oud stadhuis, Oudstrijdersplein 6, Ninove.

 

Meer info? Dienst integratie, 054 31 32 48, integratie@ninove.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2016
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief