Kevertreffen NINOVE toe aan 19de editie

C21

Kevertreffen NINOVE toe aan 19de editie

2016-03-03_kevertreffen
 

Het kevertreffen zelf gaat door op zondag 13 maart 2016 en zal kevertjes vanuit geheel Europa aantrekken. Reeds vele engelse, Duitse, Nederlandse, franse enthousiastelingen staan klaar om met hun luchtgekoeld kevertje of afgeleide naar Ninove af te zakken.

 

In 1998 was ik 24 jaar en ik werkte nog niet lang in de parfumerie, onze winkel in de Beverstraat hier te Ninove, toen we verlegen zaten voor een onderwerp of animatie voor het Primavera weekend. 

 

->Het Primavera weekend is een opendeurweekend voor alle winkels in de binnenstad die lid zijn van de handelsverenigingen.

 

->Dat eerste weekend kwamen er net geen 100 kevertjes, nadien hebben we niet meer getwijfeld welk onderwerp we gingen gebruiken de volgende jaren ... het is zowel het begin van de lente (Primavera is Italiaans voor lente) voor de winkeliers (en hun klanten) als voor de kevertjes !

 

->Bij mij in de parfumerie is de lente van nieuwe maquillage looks en nieuwe geurtjes, in de textiel en in de schoenen zijn er dan ook nieuwe collecties, en die nieuwe collecties benadrukken we dan in mooie etalages, een natuurlijk zetten onze winkeliers dan hun beste beentje voor (al dan niet in het thema van de kevertjes!) 

 

In 1998

kwamen er net geen 100 kevertjes, en vorig jaar ontvingen we 750 autootjes en heel veel volk ! We bouwden tezamen met enkele vrijwilligers een structuur op, en die resulteerde in een betere organisatie en een goed gevoel bij de deelnemers, zodat ze elk jaar weerkomen ...

"alhoewel dit misschien aan de lekkere witkap zou kunnen liggen?"

 

vandaag in 2016

organiseren we de HAPPY CAMPER special, een term om te bepalen dat we de kampeer busjes, in westfalia of andere uitvoering eens extra in de schijnwerpers zetten. Elk jaar hebben we zo een nieuw onderwerp, een nieuwe file (vandaar de naam FREDDYFILES)

 

Zaterdag 12/03

komen er al bezoekers toe, en we laten ze aankomen in de brouwerij, een hele resem busjes uit Engeland komt zo toe hier in de brouwerij, en komen het speciale WITKAP glas ontdekken dat ook dit jaar het logo van het kevertreffen draagt ... (voor de verzamelaars: het glas is te verkrijgen bij Parfumerie Peeters)

avond = Diner in Barresto

avond= fuifje in café GONZO

 

Zondag 13/03

STICKER: elke deelnemende kever krijgt een stickertje opgekleefd, zodat we de winnende kevers kunnen bepalen !

GOODIEBAG: de deelnemende kevers krijgen een goodiebag, met daarin flyers, geschenkjes, en een programmaboekje en een gratis dashplaque, een metalen plaatje om op het dashboard te kleven. de eerste 300 deelnemers krijgen een gratis tshirt met het logo van het event !

SHOW AND SHINE: de mooiste kevers en afgeleiden krijgen als beloning een mooie beker, en er zijn zelfs een paar mensen die professioneel met de hobby bezig zijn die hun eigen bekers meebrengen, om de mooiste kevers te belonen. (NL,UK, F, CH, AUS, L, D, S, N)

CRUISES jawel, u riskeert van vele kevers te zien op de autostrades dat weekend, een paar mensen organiseren op eigen houtje een rit naar Ninove...we zien ze niet rijden, maar ze komen hier wel toe!

 

RANDANIMATIE... aan het oude stadhuis staat er een oud vw busje, vanwaaruit men muziek speelt, deze DJ-set steekt er de ambiance in ! Dit busj is het centrum van ons event, en om 16hr doen we hier de prijsuitreiking met Miss Freddyfiles 2016, Jochelyn Vande Putte!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief