NINOVE – Kevertreffen was een groot succes maar ongeval overschaduwt het treffen

C21

NINOVE – Kevertreffen was een groot succes maar ongeval overschaduwt het treffen

2016-03-12_kevertreffen_ninove___1_a
 
2016-03-12_kevertreffen_ninove___10_a
 
2016-03-12_kevertreffen_ninove___11__a
 
2016-03-12_kevertreffen_ninove___46_a
 
2016-03-12_kevertreffen_ninove___61_a
 

Het kevertreffen lokte zondag 13 maart een pak volk naar de Ninoofse binnenstad. Er kwamen kevers uit alle hoeken van het land en uit het buitenland. Ze palmden met hun Kevertjes, VW-busjes en andere oude Volkswagens het hele Ninoofs stadscentrum in. Enkele duizenden belangstellenden kwamen ook een kijkje nemen naar de prachtige oldtimers.

Een wagen is  tijdens het treffen van de Volkswagen Kevers in het publiek terechtgekomen. Er zijn twee zwaargewonden en drie lichtgewonden, onder wie twee kinderen. De bestuurder van een Volkswagenbusje zou een verkeerd manoeuvre hebben uitgevoerd.

 

Het Ninoofse Kevertreffen is niet enkel voor de bezoekers een gezellige bedoening. 'Ook voor de deelnemers zelf valt er heel at moois te zien en te rapen. Dit is immers de eerste meeting na de winter. Iedereen komt dan met de wagen buiten om te laten zien wat er aangepast of veranderd is tijdens de voorbije winterperiode. Het is ook het ideale moment om bij te praten met de deelnemers. En we zorgen ook voor een pak randanimatie.'

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief